Právě jste zde: Šance 06

WHITE LIGHT I.

wwwspring

Výroční komunita 2011

Email Tisk PDF

communityV sobotu 1. října 2010 se uskutečnila 14. výroční komunita pro bývalé klienty i pracovníky naší terapeutické komunity. Přijelo 21 bývalých klientů, někteří se svými parntery či dokonce dětmi, 4 kolegyně, které u nás nepracují nebo jsou na mateřské dovolené - tři přijely i s dětmi, Martin Zim přijel se synem a dorazila za ním i jeho partnerka. Řada klientů se, bohužel, z pracovních důvodů omluvila. Počasí bylo nádherné, setkání milá. Po obědě jsme měli společnou komunitu, kde o sobě příchozí vyprávěli, jak se jim dařilo po odchodu z komunity, na co naráželi či s čím se potýkali, jak žijí v současnosti. Následovalo společné fotografování a divadelní představení nastudované současnými klienty v režii Pavla, které nás pobavilo. Na závěr jsme jako připomínku toho, že 4. listopadu to bude 15 let, kdy do naší komunity nastoupil první český klient, vztyčili všem našim klientům sochu (viz fotografie). Děkujeme všem, kdo přijeli, všem, kdo se omluvili a dali nám vědět, jak se jim daří a vám všem včetně těch, kteří se neozvali, držíme palce. Za rok, první sobotu v říjnu, se těšíme zase na viděnou. Za tým TK  Pepa

Komentáře  

0 #2 Administrator 2011-11-09 15:33
Citace Zdenek Osicka:
Ahoj, moc vas vsechny zdravim. Urcite bych prijel, ale jsem v Kanade. Mel bych se vratit pristi leto, tak se tesim, ze se ve zdravi sejdeme. Ja jsem porad v pohode. O vikendu jsem se dozvedel o Fandovi, Borkovi a Rudovi - je mi to moc lito, prece jsem se vsema tema lidma stravil dost casu. Hned 3 lidi z meho turnusu. Co se da delat, hold, zavislost neni sranda. Vsechny vas zdravim. Ahoj Z.

Zdravíme taktéž do Kanady a budeme se těšit na setkání.
I nás mrzí ztráta mladých životů. Tak alespoň myšlenku a vzpomínku za ty co nejsou již mezi námi. Držme se a pokud možno dobré dny k Vám!
Citovat

+1 #1 Zdenek Osicka 2011-11-09 14:37
Ahoj, moc vas vsechny zdravim. Urcite bych prijel, ale jsem v Kanade. Mel bych se vratit pristi leto, tak se tesim, ze se ve zdravi sejdeme. Ja jsem porad v pohode. O vikendu jsem se dozvedel o Fandovi, Borkovi a Rudovi - je mi to moc lito, prece jsem se vsema tema lidma stravil dost casu. Hned 3 lidi z meho turnusu. Co se da delat, hold, zavislost neni sranda. Vsechny vas zdravim. Ahoj Z.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód
Obnovit